Restaurant
Bauturi
Activitati si Divertisment Preturi si Servicii
Poze Video Lista Programe TV
Contact
  •  
 
 
Alpinism

Alpinism

Atunci cand alegeti sa va petreceti vacanta la munte este foarte important sa stiti ce activitati puteti face acolo unde mergeti.
Noi, cei care am creat Sunset Villas, suntem oameni activi, si rar ne relaxam stand in pat. De aceea, va vom oferi toata experienta noastra pentru a fi siguri ca veti avea cel mai frumos program de vacanta.
Suntem constienti ca oricat de confortabila ar fi o unitate turistica, ea nu reprezinta motivul principal pentru care alegeti sa petreceti un sejur intr-o statiune. Deci nu hotelul este scopul, hotelul este doar mijlocul prin care puteti petrece clipe de neuitat departe de casa. Important este ce faceti mai departe, ce program si ce fel de activitati vi se ofera. De exemplu, nu mergem la mare pentru hotelul in care stam, ci pentru plaja si soare. Asadar, nu vom veni la munte pentru Sunset Villas, ci pentru aerul curat, peisajul extraordinar si activitatile pe care Sunset Villas le poate organiza. In final, acestea ne daruiesc cele mai frumoase amintiri.
Daca va place sa descoperiti si sa experimentati in permanenta ceva nou, si sunteti in permanenta in cautarea unor noi metode de relaxare activa, Sunset Villas este exact ceea ce cautati. Oferim o paleta atat de larga de activitati incat nu va puteti plictisi niciodata.

Initiere alpinism - 200 ron/pers
Trasee de dificultate medie - 400 ron/pers
Trasee de dificultate ridicata - 600 ron/pers
Trasee foarte dificile - 800 ron/pers

  • Zona Cheile Rasnoavei (Masivul Postavaru)

  • Zona Costila - Muntii Bucegi

  • Peretele Sudic al Postavarului - Abruptul Itwig

  • Zona Valea Pelesului - Sinaia

Copyright © 2020 Sunset-Villas.ro
Cazare PredealCazare pensiuni
Statistici T5
info-cazare.ro
Cazare Predeal
Cazare ClickLink.ro TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi Scoli si Gradinite Corpuri de iluminatDirector Web GratuitAnunturi Online

banerCazare Predeal